maanantai 22. kesäkuuta 2020

Deitti-ilmon takana

Tein BDSM-baariin deitti-ilmon. Ei ollut mikään päähänpisto, olen itse asiassa kirjoittanut tuon tekstin jo monta kuukautta sitten. 

Olen huomannut itsessäni voimakkaan tarpeen olla jonkun oma. Että joku tahtoisi minut sillä tavalla kokonaan, eikä asemani olisi muille suhteille alisteinen. Primäärikumppania se kai käytännössä kysyy. Taikka sitten suhdekuvion pitäisi muulla tavoin olla sellainen, ettei minulle tulisi sekundaarinen olo, tai tunne että olen korvattavissa jollain toisella. En tietenkään kuvittele, että joku tietäisi samoin tein minun olevan se kirkkain valo elämäänsä. Tahdon vain, että olisi edes teoreettiset mahdollisuudet suhteen syvenemiselle.

Ei ole varsinainen jymy-yllätys, ettei yksärilaatikkoni pamahtanut oitis tupaten täyteen. Haku on suhteellisen rankasti rajaava, ja kuinka ollakaan, hyvillä tyypeillä tuppaa jo olemaan suhteensa toisiin hyviin tyyppeihin. Mihin väliin minä siinä sitten sopisin sinisilmäisine päiväunelmineni, voi olla hiukka haastavaa hahmottaa. Jos joku helmi taas sattuisikin olemaan vielä vapaalla jalalla, se melko mahdollisesti kavahtaisi joko minun perhe- tai suhdetilannettani. Ja ette arvaa mitä! Saattaa jopa olla, etten ole vain onnistunut herättämään kenenkään kiinnostusta. 

Mutta olenpahan tehnyt tiettäväksi, että sydämessäni on vielä tilaa. 

On ollut parempi olla. Alkoi loma, ja olen nauttinut pohjoisista leveyksistä täysin siemauksin. Ei tunnu enää haavoitetulta. Asiat on surullisia, totta kai, mutta ei niille vain mahda mitään. Ja toiset asiat on onnellisia, niillä on paljon enemmän väliä. 

Olen jopa taas sisuuntunut siihen pisteeseen, että aion ottaa itseäni niskasta kiinni. Tällä lomalla huolehdin itsestäni, teen asioita joista nautin, enkä anna itseni valua turruttavaan toimettomuuteen. On ollut helvetin rankka kevät, ei ole yksinkertaisesti ollut voimia nostaa itseäni kun kannattelussakin on ollut kylliksi. Nyt voin kuukauden ajan kanavoida kaiken mahdollisen energiani siihen että jaksaisin paremmin. 

Kaikki järjestyy. 

2 kommenttia:

  1. Kiinnostusmittari värähti lievästi kun tuon luin, mutta deitti-ilmoituksiin vastaaminen on minusta toiseksi ikävin asia maailmassa (deitti-ilmoitusten laatiminen on ikävämpi) ja toisaalta tässä on juuri nyt päällä kaikenlaisia muita viritelmiä jotka haluaisin kyllä katsoa loppuun. Onnea kuitenkin etsintään!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuitenkin kuulla että kävi mielessä! :D Kiitos, onni ei ainakaan hukkaan mene :)

    VastaaPoista