Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

My favourite game.

Minä olen aina tykännyt kovista otteista. Rakastan sitä, kun mulle kirotaan ja mua naidaan voimakeinoin. Aina ei tarvitse olla kyse varsinaisesta alistamisesta, vaan pikemminkin rajusta intohimosta Rocco Siffredimäiseen tyyliin. En ole sen kummemmin uhrannut ajatuksia sille, miksi näin on, puinut isäsuhteita tai nyrkkiä patriarkaatille. Mielestäni varsinaista mielivaltaan alistumista olisi torjua asia, joka minua joka tapauksessa kiihottaa, vain koska se on joidenkin tulkintojen mukaan osa suurta rakenteellista vääryyttä.

Kovatkin konstit ovat tunnetusti monet, ja paljon minulta on vielä kokematta. Must try -listani ykkösenä komeilee ehdottomasti sitominen, jota en harmi kyllä ole vielä päässyt kokeilemaan. Tämänkertaisessa listassa käyn kuitenkin haaveiden sijaan läpi niitä rajun seksin sovelluksia, joista olen kuin olenkin päässyt osalliseksi.


Tukasta vetäminen

En tiedä onko mitään niin sytyttävää, kuin napakka ote hiuksista. Tukasta vetäminen on keinona tavallaan kesyimmästä päästä, siihen on huomattavasti pienempi kynnys kuin vaikkapa toisen kuristamiseen. Silti se vain tuntuu joka kerta yhtä hurjalta. Erityisellä lämmöllä muistelen muuatta kertaa, kun tukkaani tartuttiin kesken hellän rakastelun äärettömän kiltin ja perussympaattisen miehen toimesta. Ote oli pieni muttei suinkaan hento, ja tietty yllätysmomentti teki tempusta jokseenkin ikimuistoisen.

Kiinnipitäminen ja riepottelu

Paikallaan pitäminen ja toisaalta paikasta toiseen riepottelu on niin ikään periaatteessa suhteellisen viatonta valtapeliä, mutta voimankäytön määrää muuntelemalla sillä saa aikaan jo melkoisen efektin. Mua on heitelty ympäriinsä melko tavalla, ja pidän siitäkin kyllä niin kauan kun homma ei mene pelkäksi säntäilyksi. Suunnilleen suunniltani halusta minut saa kuitenkin nimenomaan pitämällä minua väkisin aloillani.

Läimäyttely

Läimäyttelystä minä nautin aivan mielettömästi. Mitä kovempi lyönti, sitä parempi - oletettavasti tiettyyn pisteeseen asti, mutta sitä pistettä ei ole vielä milloinkaan tullut vastaan. Mua saa läimäyttää ihan tosissaan ja joka puolelle, pepulle, rintoihin ja kasvoihin. Kerran mies runkkasi minun naamalle läimäyttelemällä mua kasvoihin niin kauan että laukesi, ja se oli musta aivan käsittämättömän kiihottavaa. Silloin mua lyötiin niin kovaa, että poskissa oli seuraavana päivänä jäljet.

Likainen puhe

Tuhmien puhuminen on asia erikseen ja sekin on toki mulle mieleen, mutta oikein tosissani minä tykkään kunnolla likaisesta puheesta. No, tiedättehän, sellaisesta tyypillisestä pornoleffadiskurssista huoritteluineen ja "ime sitä vitun kullia" -toivotuksineen. Ikävä kyllä tämä on aika harvinaista herkkua, enkä ole vielä saanutkaan sitä lainkaan kyllikseni. Suomalaisethan ei tunnetusti puhu eikä pussaa, aika hiljaiseksi tuppaavat petipuuhat useimmat vetämään.

Kuristaminen

Kevyt kuristaminen on kivaa, ei todennäköisesti vähiten siksi miten lähellä se on tiettyä rajaa. Pienikin muutos veisi hc-leikeistä extremen puolelle. Sellaisiin liikkuihin en itse koe tarvetta, mutta onhan se kiihottavaa uiskennella vähän vaarallisilla vesillä välillä.

Vaientaminen

Vaientamisella tarkoitan yksinkertaisesti sitä, että laitetaan suun eteen jotain. Avokämmenkin riittää. Joskus mun suun eteen on kiedottu paita siteeksi, ja se oli kyllä pirun seksikästä se. Erityisen kiehtovaa vaientamisen mulle tekee se, että mun tapauksessa siihen oikeasti on tarvetta. Mulle vain on kerta kaikkiaan luontevaa pitää ääntä kun mua pannaan, ja tuottaa suuria vaikeuksia jos mun täytyy yrittää hillitä itseäni. Leikki on siis mulle melko autenttinen toisinaan.

Sylkeminen 

Päälle sylkeminen saa mut kiemurtelemaan nautinnosta melkein yhtä paljon, kuin päälle laukeaminen. Toisin kuin spermaa, sylkeä en silti niin mielelläni ota kasvoilleni. Sen sijaan pilluun sylkäiseminen ennen sisään työntymistä tai nuolemista saattaa olla paras veto, jonka mua nussiessa ylipäätään voi tehä.

Pureminen

Meijun sanoin, "Oi pure mua, se tee"! Näykkiminen tuntuu taivaalliselta joka puolella. Erityisesti korvaan puremisessa on jotain aivan mystisen kiihottavaa, ajatuskin saa pikkuhousut kastumaan välittömästi. Kuten kuristamisessakin, puremisen kanssa täytyy kuitenkin olla tarkkana voimankäytöstä. Liian kovaa pureminen pelkästään sattuu.


Vaikka nämä temput saakin minut järjiltäni nautinnosta ja fantasiamaailmani painottuu koviin otteisiin, en minäkään aina halua saada nussiessa enemmän tai vähemmän selkääni. Uskokaa pois, kykenen nauttimaan aivan tavallisestakin seksistä. Olen kuitenkin itsekin huomannut tästä tulleen minun mukavuusalueeni, ja kaikkein ihmeellisimmät asiathan tapahtuvat, kun uskaltaa astua sen ulkopuolelle. Siispä aionkin vastedes panostaa siihen, että kokeilisin niin seksiä harrastaessa kuin sitä ajatellessakin viedä tilannetta vaihteeksi myös erilaisiin suuntiin, esimerkiksi hellään ja tutkivaan kosketukseen.

Mutta toisaalta, voisinhan myös koittaa mennä tänne suuntaan vielä vähän pitemmälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti