Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Eka kerta: blogin esileikitys.

Tässä blogissa kirjoitan seksistä. Jollei sana "erotiikka" olisi niin läpikotaisin pilattu kliseisillä konnotaatioilla ruusun terälehtien ja kynttiläin keskellä muhinoimisineen, käyttäisin kohteestani mieluummin sitä. Seksi kun on käsitteenä harmillisen suppea, ainakin omassa mielessäni aktuaaliseen aktiin kulminoituva. Oma lähestymistapani on huomattavasti avarampi, ja silkan yhteytymisen lisäksi tulen käsittelemään kaikkea viattoman flirtin ja kovan pornon väliltä. En myöskään tyydy pelkkään panemisen näkökulmaan, vaan pyrin käsittelemään seksiä osana elämää, kaikessa monimuotoisuudessaan. Tarkoituksena on sanoa aina mahdollisimman suorat sanat asiasta kuin asiasta.

Käytännössä blogini tulee sisältämään mm. kokemuksia ja kokeiluja, kolumnintapaisia ajankohtaisista seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä ilmiöistä, linkkivinkkejä, tuotearvosteluja, sekä eroottisia novelleja (it didn't work out after all). Pääasiallisena materiaalina toimivat siis omat seksikokemukseni ja -mieltymykseni. Suhtautumiseni seksiin on aina ollut varsin avoin, kokeilunhaluinen ja intohimoinen, eivätkä henkiset lukot koskien esim. partnerin sukupuolta tai yleisiä soveliaisuussäännöksiä ole halujani juurikaan rajoittaneet. Luvassa on niin tunnustuksia ja paljastuksia kuin näkökulmia ja kannanottojakin.

Pure mua! -blogi on nimetty Meiju Suvaksen legendaarisen homobaarihittien kruunaamattoman kuningattaren mukaan. Sillä halusin kuvastaa leikkisää, mutta samalla seikkailunhaluista ja villiä suhtautumistani seksistä kirjoittamiseen. Englanniksi käännettynä otsikko kertoo myös jotain siitä, millaisella asenteella tällaista blogia on kirjoitettava, joskin tietysti pelkästään positiivisessa mielessä. Tulen käsittelemään nautiskellen aiheita, jotka toisissa saattavat herättää silkkaa kuvotusta, ja kirjoitustyylini kärjistyksineen voi toisinaan yllyttää provosoitumaan. Ketään ei ole tässä blogissa tarkoitus loukata eikä suututtaa, ei myöskään allekirjoittanutta. Olen varautunut poikkinaisiin palautteisiin, ja aion totisesti antaa niille piut paut, jolleivät rakentavan kriitikin kriteerit täyty. Asiallisen palautteen sen sijaan otan iloiten vastaan.

Pitemmittä puheitta, let's get down to business.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti