Sivut

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pään räjäyttävä orgasmi.

Orgasmit voivat joskus tuottaa todellista päänvaivaa. Näin minulle on käynyt jo muutaman kerran runkatessani. Ei mitään traagista onneksi, orgasmi tulee ja tuntuu niin kuin kuuluukin. Sen mukana vain tulee jäniksenä myös äkillinen, todella voimakas pääkipu. 

Kun tämä sattui ensimmäisen kerran, ajattelin sen olevan vain sattumaa. Toisella kerralla aloin aprikoida, josko kipu liittyykin orkun paineisiin ja niiden äkillisiin purkautumisiin. Kolmannella kerralla mittani täyttyi, ja hain apua. Tarkalleen ottaen hain hakusanalla "orgasmi päänsärky", ja Google diagnosoi vaivani viipymättä. Coital cephalgia, kansankielellä seksipäänsärky.


Siinä käy siis sillä tavalla, että kun orgasmi alkaa tehdä tuloaan, takaraivoon hiipii mojova jomotus. Sitä mukaa, kun nautinto lähestyy huippuaan, kipu voimistuu ja leviää. Lauetessa sen mukavan ja toivotun räjähdyksen lisäksi paukahtaa päässä, ja raukeuden ohella nautinto jättää jälkeensä jyskyttävän kivun. Sen saa onneksi häädetyksi parasetamolilla tuota pikaa, mutta onpahan silti vaivana viheliäs. 

Minusta tuntuu ja totisesti toivonkin, että kiusa liittyy minulla stressiin ja univajeeseen, ollen näin ohimenevää sorttia. En minä ainakaan milloinkaan ennen ole moisesta kärsinyt, joten jospa minua ei nyt olisi loppuelämäkseni tällä kirottu.

Onko kenellekään muulle orgasmi koskaan tuottanut fyysisiä tuskia?

6 kommenttia:

  1. Moi. Onpa ikävää toi särky. Oletko koetttanut jos otat lääkettä ennen seksiä?
    Mulla pikemminkin orkulla on päinvastainen vaikutus. Päänsärky saattaa jopa hellittää.. Toivon että vaivasi helpottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän en "onneksi" edelleenkään seksin aikana laukeile, joten silloin ei ole myöskään tätä riesaa :D Ei ole kyllä onneksi vaivannut enää muutenkaan, oli ilmeisesti tosiaan stressin oireita.

      Poista
  2. Tuttua on. Kävin ihan päivystyksessä moisen takia, kun kesti useamman päivän. Toisinaan tuollainen iskee mutta onneksi ei aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui kauhea. Onneksi ei ole kuitenkaan ainainen vaiva!

      Poista
  3. Haaste miun blogissa: http://mrshunsvotti.blogspot.fi/2013/12/11-kohdan-haaste.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Katson, josko saisin siitä jotain tähän blogiin sopivaa irti :)

      Poista