Sivut

lauantai 17. joulukuuta 2022

Mieltä laajentava miniloma

"Mä aloin just ymmärtää ranskaa!"
"No se taisi sitten olla aika hyvä orgasmi."

Kuten edellisessä merkinnässä kerroin, kävin jätin luona pian uudelleen. Teksti sen sijaan ei taaskaan järin pikaisesti päivänvaloa nähnyt, vaan tapahtumista on vierähtänyt viikkoja. Keskeisimmät kokemukset kirjasin tuoreeltaan, mutta viimeiset lihat luiden ympärille kirjoitan vasta tänään taaksepäin katsoessani. 

. . . 

Tämänkertainen täysihoito alkoi klassisella hartiahieronnalla. Olin onnistunut saamaan niskani tuskalliseen juntturaan, ja jätti halusi helpottaa minun oloa. Mahdollisesti toki myös parantaa käytettävyyttä, mutta sööttiä silti, ei sen olisi tarvinnut. 

Sittenpä olikin pikkusiskon määrä mennä solmimaan hiuksensa saparoille ja peseytymään huolellisesti, varmistaen että olisi valmis isoveljen perversioille. Vaatteita se ei enää tarvitsisi. Vaikka huijasin kyllä vähän ja kietouduin pyyhkeeseen, koska on sentään eri asia ja perin ujostuttavaa kävellä suoraan toisen eteen alastomana. Silti, vaikka tämä olisi nähnyt sinut lukuisia kertoja joka puolelta, sisäpuolta myöten. 

Äkkiähän se pyyhe sai tietysti lähteä. Lähimuisti taisi mennä samaa kyytiä, koska ei mulla taaskaan ole mitään kronologista kokonaiskäsitystä tapahtumista. Testasin, ja koitin heti ensimmäisen session jälkeen palauttaa mieleen sen vaiheet, eikä siitä tullut paljon mitään. Pää alkaa toimia vähän samoin kuin onnettomuustilanteessa: kaikki ei mitenkään voi jäädä mieleen, vaan elämä muuttuu sarjaksi sangen impressioinistisesti toisiinsa yhdistyviä klippejä. Olisi eittämättä metkaa päästä joskus näkemään taltiointi sessiosta, että olisiko se mennyt todellisuudessa lähellekään siten kuin on mieleen piirtynyt. Tosin todennäköisesti se todellisuus näyttäisi melko paljon tylsemmältä, siitä huolimatta että siitä näkisi kaikki likaiset yksityiskohdat. Kaikki tärkeimmät asiat kun tapahtuvat silmien takana. 

Joka tapauksessa, tiedän olleeni pian tyyny vatsani alla kasvot patjaan painaneena ja saparot surkeina, kun isoveli aloitti taas häikäilemättömän hyväksikäytön ja häpäisyn. Muistan sen käskeneen levittää itseäni ja työntäneen kielensä pikkusiskon pyllyreiälle, mikä on yksi nöyryyttävimmistä asioista mitä mulle on ikinä tehty. Tuntuu jopa paljon häpeällisemmältä kuin se, miten isoveli usein käskee minut nuolemaan omaansa ja pilkkaa miten taitava pikku perseennuolija olen. Ja sekin kuitenkin on kohtuullisen kovaa kamaa henkisesti, nuolla parhaansa mukaan vaikka se on hankalaa, painaa kasvonsa niin kiinni ettei pysty hengittämään ja silti vain jatkaa koska toinen käskee ja ilmiselvästi nauttii. Mutta silti, paljon riisuvampaa on joutua itse nuolluksi sieltä, ja asiaa tuntuu vain pahentavan, että se itse asiassa tuntuu fyysisesti aika nautinnolliselta. 

Mitä pyllyyni muutoin tulee, jätti oli sille tällä kertaa vieläkin julmempi. Kun se viimeksi rääkkäsi uhkaamalla työntää leveän lasitapin kokonaan sisään vastoin kärsimystäni, tällä kertaa kidutus tapahtui simppelisti toteuttamalla. Kerta toisensa jälkeen jätti survoi asioita sisääni vaikka rukoilin hädissäni ettei se tekisi sitä, ja vaikka välillä kirjaimellisesti kiljuin kivusta kun se kuitenkin teki. Turhaksi osoittautui hyvin pian se toivo, että harjoittelun myötä reikäni venyttäminen ei sattuisi yhtä paljon. Ihan ensimmäinen tapinlaitto tuntui vielä menevän yllättävän helposti, mutta sen jälkeen jäivät harvaksi hetket, kun ei sattunut silmittömästi, eikä minuun yhtään sen isompia asioita saanut sopimaan kuin ennenkään. Sitä alkaa totisesti arvostaa anaalipornotähtien ammattitaitoa.

Kaikkein kipeintä tekee aina ulosvetäminen, ja sekös isoveljeä huvitti kun tuli huomanneeksi. Perkele kun minusta aina näkee kaiken...! Olin polvillani jätin edessä ja se leikki työnnellen lasitappia hitaasti sisään ja ulos. Siinä vaiheessa viikonloppua olin alkanut pelätä sitä tappia tosissani, ja kun olin nähnyt sen jätin kädessä tämän käskiessä minut polvilleni, olin päätynyt primitiivisten pakohaaveiden jälkeen liki stoalaiseen selviytymistilaan. Koska tiesin lähihetkien tuntemusten painottuvan kipuun ja kärsimykseen, tein kaikkeni sulkeakseni kaikki aistikokemukset ulos. 

Menestys oli lopulta heikko, mutta yritys kovin keskittynyt. Tavallisesti en ole seksin aikana hetkeäkään hiljaa, vaan minusta pääsee koko ajan jotain ääntä, mutta nyt vaikenin. Kun isoveli työnsi tappia sisään eikä kipu ollut kaikkein pahinta, keskityin hiiskahtamatta sulkemaan sen mielestäni pois kaiken muun mukana, olemaan yksinomaan hiljaa enkä mitään muuta tässä maailmassa. Mutta kun veli veti tappia ulospäin, kipu leikkasi välittömästi väkisin läpi, ja minusta pakeni parkaisuja. On/off, hiljaisuus/huuto. Ymmärrän viihdearvon, vaikken varsinaisesti nauttinut esityksestä. Isoveli leikki tuskallani kuin lapsi valonkatkaisijalla, ja vielä ilkkui päälle, miten pikkusiskon reikä oli selvästi tarkoitettukin siihen, että sinne pakotetaan asioita sisään - alkoihan tyttö vinkua vasta heti kun niitä alettiin ottaa pois. 

Kivun hallintaa hiljaisuudella koetin lähes yhtä surkein tuloksin kun jätti hakkasi minua. Välillä kun olin vain ihan hiljaa, kestin vähän kauemmin ja kovempaa, mutta todella vähän. Huomattavasti isomman osan ajasta pyrin paniikissa pakoon. Tunnun viime aikoina kestäneen piiskaamista kovin kehnosti, enkä ole päässyt siihen kipulutkan hurmokseen, jossa pelkät iskut herättävät orgastisia tunteita. Edellisellä kerralla tosin oli melko huumaava yhdistelmä isoveljen hyväillessä liukkaroidulla kädellä samalla kun löi. Kipu oli kipua, tahdoin siitä pois, mutta se käsi. Kun veli liu'utti sitä minua pitkin ja käytti välillä sormia sisällä, alkoi tuntua, että se voisi aivan helposti työntää sinne koko nyrkin, niin vastustusta vailla kehoni tuntui olevan. Melkein kerjäsin sitä tekemään sen, mutta ehkä vielä etäisesti käsitin, ettei kaikki mitä haluissani himoitsen ole oman etuni mukaista.

Koska jätin nyrkit on valtavat. Syntyikin melko dramaattinen vaikutelma, kun se jossain välissä painoi nyrkkinsä poskeani vasten, ja uhkasi vielä jonain päivänä tekevänsä pikkusiskosta oman pienen anaalifistauskäsinukkensa. Kun se nyrkki on herra paratkoon minun naaman kokonen. 

Vastaavasti vaikuttavaa kokoa on jätin kengissä. Mulla ei varsinaisesti ole mitään jalka- tai kenkäfetissiä, mutta jätillä on suuret nahkaiset maihinnoususaappaat, jotka herättävät väkisinkin voimakkaita tuntemuksia. On aina kiihottanut aivan järjettömästi, kun se on pakottanut solmimaan ne jalkaansa, nuolemaan niitä ja kihnuttamaan itseäni niitä vasten. Se miten se tallaa niillä, ja varsinkin miten se potkii...! Töytäisee jalallaan niin että paiskaudun juuri sinne mihin se haluaa. Oikeasti, olisin helvetin tyytyväinen sellaiseenkin sessioon, jossa jätti vain potkisi minua ympäri huonetta eikä mitään muuta. Ei tarvitsisi.

Pikkusiskon ja isoveljen välinen asetelma on tuonut kyseisiin buutseihin vielä lisäboostia. Pikkusiskoa ne kengät todella pelottavat kaikessa vieraudessa ja uhkaavuudessaan, muistuttavat mielikuvista joita ei oikein tavoita, mutta jotka liittyvät jollain lailla aikuisten kauheuksiin. Viime kerralla isoveli sai lisäksi kertakaikkisen neronleimauksen jolla nöyryyttää pikkutytön vihoviimeisiä ytimiä myöten. Paiskottuaan ja tallottuaan aikansa se jätti minut lattialle selälleni makaamaan ja meni hetkeksi pois. Kuulin missä se liikkui ja tajusin mitä se teki, mutten ehtinyt käsittää mitä se aikoi. En ennen kuin se jo tapahtui ja tajunnan räjähtäminen on ainoa mahdollinen metafora kuvaamaan miltä se tuntui.

Isoveli oli kerännyt lattialta kaikki käytetyt kondomit, joita oli siihen mennessä viikonloppua ehtinyt kertyä kokonainen kasa. Se saapasteli viereeni jättiläisenä, ehkä painoi jalallaan pitääkseen paikallaan, ja alkoi tiputella kumeja yksitellen päälleni eri puolelle kehoa. Muistutti, miten suurinta osaa niistä oli käytetty perseeni raiskaamiseen. Se oli sanoinkuvaamattoman törkeästi tehty, ihanimpia asioita ikinä. Tismalleen sen maagisen pisteen ytimessä jossa rumasta tulee kaunista. Mahdotonta muistaa, mutten usko saattaneeni tehdä muuta kuin haukkoa henkeäni äärirajoille kiihottuneessa shokissa. Kun jälkeenpäin olen ajatellut tilannetta, kiihotun luonnollisesti yhtä äkkiä kuin hiirenloukku räpsähtää, mutta alan myös kirjaimellisesti kihistä innosta. Koko juttu oli yksinkertaisesti niin lyömättömästi keksitty että sitä on pakko ihailla. Mulla on maailman paras isoveli 💜

Sen kanssa laukean tavoilla jotka on mulle uusia. Monta kertaa peräkkäin, jos se jatkaa tekemistä minä jatkan tulemista. Muistatteko miten viime merkinnässä mietin, että saattaisin jopa laueta pelkällä penetraatiolla? No sekin tapahtui. Kun isoveli pani takaapäin pilluani minä vain tulin, ja ennen kuin huomasinkaan tulin jo uudestaan. 

Orgasmien myötä tulee monesti myös odottamattomia reaktioita. Varsinkin viime aikoina olen saanut jätin kanssa ennennäkemättömän hervottomia nauruhepuleita, jotka ei välillä tunnu loppuvan ollenkaan. Joskus mua vain naurattaa ilman sen kummempaa syytä, mutta usein se johtuu jostain älyttömästä mieleen putkahtaneesta asiasta. Kerran sain tultuani poikkeuksellisen voimakkaita "sähköiskuja", tiedättehän, sellaisia nykimisiä ja kramppeja raajoissa ja silmäkulmissa. Ristin sen sillä sekunnilla pelikaanimies-orgasmiksi ja olin kuolla nauruun siitä nokkeluudesta. Seuraavalla kerralla olinkin sitten tikahtua entisestään, kun keksin saaneeni naurava kulkuri -orgasmin. Että se niistä eteerisistä venuksista orgasmin aaltojen huuhdottua lanteita, tämä tyttö on toista maata.


Toiseenkin suuntaan se voi mennä. En tiedä mitä siinä kävi, mutta kerran wandillani leikkien isoveljen sylissä, sen sormet suuhuni työnnettynä, samanaikaisesti yökkäsin, laukesin ja purskahdin itkuun. Purskahtaa kuulostaa kyllä vähättelyltä, sellaisella voimalla itku hyökkäsi minusta ulos. En voinut kuin nyyhkyttää ja ulista. Ei minulla mitään hätää ollut, ei pahaa mieltä eikä oloa. Jotain jännää aivokemioissani vain. 

Melkoisia voimia minussa siis jätin kanssa ollessa liikkuu. Yhden erityisen pysäyttävän orgasmini aalloissa mulle valkenikin salamaniskun lailla, miksi orgasmeja ranskaksi kutsutaan pieneksi kuolemaksi. En ole suoraan sanottuna ikinä tajunnut sitä - siinä mihinkään kuolemassa olla, päinvastoin eletään oikein urut auki. Ja sitten kerran se oli yhtäkkiä selvää kuin pläkki. Kaikki pysähtyy. Sydänkin, voisin vaikka vannoa. Jokaiseen hetkeen kätketty odotus jatkuvuudesta pyyhkiytyy pois, on vain ja ainoastaan keho ja mieli kuilun reunalta putoamassa johonkin, jonka syövereillä ei ole määrää eikä rajaa. Kun sieltä palaa todellisuuteen, tuntuu todella kuin aukoisi silmiään käytyään jo kuoleman porteilla.

Vaikka tuntuukin, että me mentiin jätin kanssa melko suoralla solahduksella syvään päähän heti kun alettiin tapailla, on nämä vuodet vieneet vielä aika paljon kauemmas pinnasta. Se ei ole ollut ehkä niin selkeästi havaittavaa muutosta, kun on tosiaan oltu syvällä alun alkaenkin, ja tietysti siksikään kun on nähty harvakseltaan. Mutta kun tällä tavalla taaksepäin miettii, tilanne on elänyt aika merkittävästikin. Juuri esimerkiksi se, miten kehoni reagoi paljon vapaammin. Osansa on toki henkilökohtaisellakin kasvulla, muttei se selitä kaikkea. Mun orgasmit on yhä enemmän tai vähemmän oikukkaita toisten ihmisten kanssa, mutta jätin ne on näemmä hyväksyneet sisäpiiriinsä. Ja yhtä lailla kuin meidän keskinäiset kieroutumamme ovat evolvoituneet, oma kinkyyteni on kypsynyt ja löytänyt kivijalkansa, jonka päälle kaikkea uutta voi rakentua. Se on ollut helpompaa, kun on ollut koko ajan joku jonka kanssa jatkaa tarinaa eteenpäin, sen sijaan että ainoastaan aloittaisi alusta uusien ihmisten kanssa. 


Sitä onkin jo sen verran syvällä kinkykuplassaan, että vaikka toki tietää pitää asioita aikamoisina, ne kategorisoi kuitenkin mielessään asioiksi, joita seksissä voi kaikin mokomin tehdä jos kumpaakin sattuu hotsittamaan. Normaaliksi toiminnaksi. Välillä sitten havahtuu näkemään itsensä ulkopuolisen silmin, ja huomaa todeta, että olihan tuo kieltämättä oikeasti aika perverssiä, sanan varsinaisessa merkityksessä. 

Esimerkki. Jätti nai minua kurkkuun maatessani wandilla runkaten ja pää alaspäin sängyn reunan yli roikkuen. Samalla jätti rullaili piikkipyörällä kaulallani ja aivan elävästi tuntui kuin se olisi viiltänyt sitä auki. Sepä oli minusta niin valtavan ihanaa, että laukesin uskomattomalla voimalla, korskien kurkkuun valuvaa kuolaa jätin yhä painaessa kyrpäänsä nieluuni. En tiennyt kumpaan olin tukehtumassa mutta henkeä en saanut, mikä voimisti orgasmia entisestään. Ja as usual, se oli meidän mikromaailmassamme koko ajan isoveli joka teki tuon kaiken 12-vuotiaalle pikkusiskolleen. 

Kun jätti pyöräytti minut siitä ottamaan suihin ja nielemään siemenensä, olin ihan todella päissäni omasta verestäni. Ehkä senkin siivittämänä iski kirkas hetki, jotenkin näin mitä oltiin juuri tehty, ja olin tikahtua nauruun. Sieluni silmin kun näin myös vapautuneen jakkupukunaisen, joka drinkin äärellä uskoutuu ystävättärilleen silmät kujeillen kokeilleensa miehensä kanssa "jotain vähän uutta", viitaten tarkempia yksityiskohtia paljastamatta Kaalimadosta sopuhinnalla saatuun Satisfyeriin. Ei niin että siinä olisi yhtään mitään vääränlaista tai vähäpätöisempää, puhutaan vain aivan eri maailman mausteista. Toisille on kutkuttava käänne käyttää seksileluja yhdessä kumppanin kanssa, toiset piristää perus-suikkaria sen lelun lisäksi yhtä aikaa roolileikkimällä pedofiilistä insestiä, roikottamalla päätä alaspäin ja sekä tukehduttamalla että simuloimalla valtimon viiltämistä. 

Henkilökohtaisesti tykkään siitä, että saan ja osaan nauttia molemmista maailmoista. Vaikka aina innosta soikeana kertoilen, mitä kaikkea tavallistakin tolkuttomampaa on tullut tehtyä, ei se ole mulle mikään itseisarvo, enkä ole lakannut nauttimasta simppelimmästä seksistä. Jätinkin kanssa on luontevaa mässäillä moraalittomuuksilla ja runnoa rajoja, mutta en siltäkään sitä edellytä

En tiedä onko se välittänyt näistä kirjoituksista, kun pääpaino kuitenkin on seksuaalisissa sensaatioissa, mutta jätti on mulle hirmuisen rakas ihminen. Tykkäisin siitä, vaikkei se joka kerta saisikaan mua puhumaan kieliä tai näkemään ennen kätkettyjä totuuksia. 

Mutta aika usein se kyllä saa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti