Sivut

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ensimmäinen kinkyleikitys.

Eilisilta oli sikäli melkoinen, että minulla riittää siitä puitavaa vielä hyväksi toviksi. Yritän pilkkoa kokemukseni ja ajatukseni edes jollain tapaa järkeenkäyviksi kokonaisuuksiksi ja erillisiksi merkinnöiksi. Aloitan siitä, mikä mulle on polttelevinta, asioista joita minä koin ensimmäisissä kinkybileissäni.

Vaikka minulla oli hyvin hatara käsitys pervopileistä entuudestaan, arvasin uumoilla jotain mitä tulisi tapahtumaan. Erään miespuolisen tuttavan (erinäisistä syistä päädyn kutsumaan häntä Grinchiksi, ja se jos mikä on minulta suuri kunnianosoitus) kanssa olimme jutelleet ja sopineet, että hän voisi minua vähän leikittää.

Mitä minä oletin, että se tarkoittaisi: Grinch varmaankin pikkuisen tukistaisi minua, läimäyttäisi pepulle kämmenellä tai jollain suht pehmoisella piiskalla, ja saattaisi ehkä jollekin kaverillensa nostaa vähän hameeni helmaa niin että verkkosukat nauhoineen näkyisivät kokonaan.

Mitä se käytännössä tarkoitti: no se onkin ihan toinen juttu se.

Mun täytyy myöntää, etten muista selvästi kaikkea, enkä varsinkaan sitä missä järjestyksessä asiat tapahtuivat. Join yhden ainoan siiderin, ja silti olin ihan jossain kristallimetsissä. Tunnollisena bloggarina ja ennen kaikkea tapahtumien ikuisiksi internetiin kirjaajana yritän kuitenkin parhaani mukaan antaa mahdollisimman täydellisen raportin siitä, mitä teki Grinch minulle tuona iltana.

Ilta alkoi aivan jutustellessa ja miljööhön tutustuessa. Ehkä tunnin jälkeen Grinch kysyi minulta, olisinko valmis pieneen leikkiin. Ilmoittauduin innokkaaksi, ja Grinch kaivoi kassistaan pannan ja ketjun. Sain pannan kaulaani, kovakouraisesti, ja Grinch komensi minut lattialle jalkojensa juureen. Grinch piti minua hiuksista, ei yhtään sillä lailla kuin mua on ennen pidetty, vaan niin että musta tuntui kuin mun koko poninhäntä irtoais sen kouraan millä hetkellä hyvänsä. Grinch varmisti, että tiedän miten minun pitää käyttäytyä kun mulla on panta kaulassani, ja että kaikki on edelleen ok. Kaikki oli, ja minä tiesin säännöt. Sitten siinä puolittain pöydän alla alkoi todella tapahtua.

Me siis istuimme edelleeen siinä pöydän ympärillä alkuperäisessä seurueessa, niin kuin baarissa nyt ruukataan istua. Tai Grinch istui, ja minä olin polvillani sen jaloissa panta kaulassani. Grinchillä oli nahkaiset hansikkaat, kuulemma varta vasten hankitut, joista toista se käski minut ensin pitämään hampaissani sillä välin kun laittoi toisen käteensä. Grinch silitteli ja läimäytteli kasvojani ja kaulaani hanskat kädessään, ja piti melkein koko ajan tukastani lujasti kiinni. Ei ainakaan yhtään lievittänyt mun juttua hansikkaista tämä! Mieletön tunne se pehmeä nahka iholla.

Kysyttyään saako mennä paidan alle (ja kovisteltuaan minua ensin siitä että ensin vain nyökkäilin, kun minun kuului vastata selkeästi ääneen) Grinch alkoi kosketella rintojani ja nipistellä nännejäni koko ajan kovempaa, lopulta todella kivuliaasti, ja jossain vaiheessa sain ainakin toiseen nänniini myös klipsin. Se oli sinänsä hassu, etten oikeasti tuntenut sitä, en olisi myöhemmin edes muistanut että minulla on se, jollei Grinch olisi sitä näyttävästi toisten tuttavieni nähden poistanut.

Grinch vaati minulta paljon vastauksia, kysyi miltä minusta tuntuisi kosketella itseäni siinä keskellä kaikkea. Minua ujostutti mahdottomasti vastata sellaisiin kysymyksiin, mietin aina pitkään ja vastasin hiljaa, ja Grinch vaati minua yhä uudelleen vastaamaan niin että hän kuulee. Minä sanoin jotain sellaista, etten uskaltaisi itse koskea itseäni, että olisi helpompi jos se koskisi. Mutta niin se vain antoi minulle wandin kassistaan ja käski laittaa sen pikkuhousuihini siinä keskellä täyttä yökerhoa. Minä tein niin kuin käskettiin, ja Grinch jatkoi rintojeni nipistelyä, (nipistely ei kyllä ole yhtään kuvaava sana mutten keksi muutakaan, se on paljon kivuliaampaa kuin pelkkä nipistys) hiusteni kiskomista ja kasvojeni taputtelua hansikkaillaan. Välillä Grinch käytti sormiaan syvällä suussani ja jatkoi sitten kosketteluaan, koski vähän pikkuhousujen altakin kai.

Sitten Grinch alkoi esitellä minua. Ensin se pyysi siihen pöytään viereensä istumaan jonkun kaverinsa, ihan vain katsomaan kun minä olin siinä leikkimässä. Grinch kertoi kuka olen ja minkälaisista asioista tykkään, nosti minun kasvoni kaverilleen nähtäväksi ja kysyi mitä tämä on mieltä, samalla kun koko ajan hyväilin itseäni wandilla. Katsoin sitä miestä silmiin, se katsoi takaisin hymyillen aivan tavallisesti ja ystävällisesti, niin kuin siinä tilanteessa ei olisi ollut mitään erikoista. Sitten minulla vähän pimeni, koska se oli yhtäkkiä kaikki aivan suoraan minun hulluimmista fantasioista, enkä oikein tiedä mitä tapahtui. Ne juttelivat siinä kyllä, sen tiedostin, mutta mulla ei ole aavistustakaan mistä, ja mitä tapahtui ennen kuin Grinch käski minun nousta ja veti minua ketjustani perässään.

Minä seurasin kuuliaisesti ja nautin siitä, että nyt olikin täysin luontevaa ja sallittua laskea kasvoni ja vain seurata toista, ilman paineita mistään sosiaalisesta kontaktin ottamisesta. Hassu asia ehkä kiinnittää huomiota siinä tilanteessa, mutta mulle se oli kuin olisin kävellyt neljännesvuosisadan jälkeen vankilasta vapauteen.

Grinch pysäytti kulkumme joidenkin tuttaviensa luokse, minä en juuri nostanut katsettani enkä rekisteröinyt minkälainen seurue oli kyseessä, muuten kuin että huomasin siinä olevan sekä miehiä että naisia. Grinch esitteli minut taas, käänsi selin seurueeseen ja antoi luvan kokeilla ja kosketella. Minun hamettani nostettiin, takamustani puristeltiin ja leviteltiin, rintojani hierottiin ja lanteitani puristettiin, ja kuulin joitain kommentteja, kuten "hyvältä tuntuu käteen". Minä nojasin raukeana kosketusta kohti, ja nautin olostani objektina.

Grinch johdatti minut sivuhuoneisiin, joissa oli joitain sitomiseen ja piiskaamiseen tarkoitettuja laitteita. Ne olivat varattuja, mutta Grinch pyysi toiselta piiskaavalta päästä eräänlaisen pukin toiseen päähän leikkimään minun kanssani. En tiedä, mikä se laite oli nimeltään, mutta siinä oli pitkä, nahkapäällysteinen yläpuomi johon saattoi nojata, ja siihen minut komennettiin laittamaan käteni ja pyllistämään. Grinch nosti tyllihamettani, ja alkoi läimäytellä minua käsittääkseni jollain hapsupiiskalla, en nähnyt sitä mutta siltä se tuntui, ja hyvältä. Se ei oikeastaan sattunut ollenkaan, tuntui vain. 

Mutta sitten Grinch vaihtoi jonkinlaiseen keppiin, ja se teki todella kipeää. Grinch taputteli sillä sisäreisiäni ja käski levittämään jalkoja, ja minä oikeasti pelkäsin että se löisi häpyyni, mutta kovimmat iskut tulivat onneksi takapuoleen. Siellä ne olivat tuskallisia mutta siedettäviä, ja jokaisen lyönnin jälkeinen kihelmöinti mitätöi välittömästi kivun. Häpyäni keppi vain hyväili kiusoitellen, ja hiukkasen taputteli - onneksi. Olin jo aiemmin Grinchille sanonut, että häpylyönnit hirvittävät, koska mulle ei ole koskaan mitään sellaista tehty.

Sessio ei tuntunut kestävän kuin muutaman minuutin, en tiedä kuinka kauan siinä oikeasti meni. Sitten Grinch kumartui ylleni ja kertoi korvaani, että nyt lopetetaan vaikka kuinka haluaisin lisää, riittää tälle iltaa. Minä olin ensin onnellinen hengähdystauosta, mutta aika pian alkoi harmittaa. Tässäkö se nyt sitten oli! Mitä mieltä on antaa minulle moninkertaisesti se mitä odotin, jollei aio antaa kuin palan siitä mitä haluaisin?

Mutta Grinch tiesi minua paremmin, irroitti pantani ja klipsin nännistäni ja päästi minut vapaasti jatkamaan tutustumista uuteen maailmaan. Grinch oli pitänyt minua hyvin, aina ajoittain hellitellyt ja varmistanut että tuntuu edelleen hyvältä ja olen kunnossa. Olin enemmän kuin kunnossa ja läpeensä tyytyväinen nieltyäni sen ajatuksen, että voisin joutua odottamaan ennen kuin saan lisää. Hetken kun luulin, että sen illan seikkailut olivat siinä. 

Mutta niitähän oli vielä jäljellä.

10 kommenttia:

 1. Nautittavaa lukea kertomustasi näistä tapahtumista! Hyvin elävästi kuvailtu. Näytit tosi ihanalta ja hellyttävältä tukka jumissa kourassa ja silmät puoliummessa nuokkuen.

  Tuo pieni sivujuonne tahdottomasta talutettavasta: se on ihanaa ja jää ihan liian vähälle huomiolle. Mikä voisi olla vapauttavampaa kuin keskellä sosiaalista hässäkkää viitata kintaalla kaikelle ja vajota.. vajota..

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ihanasti sanottu!

  Totta, se vajoaminen on todella upea ja vapauttava tunne. Täydellisyyttä.

  VastaaPoista
 3. Oijoi, kerrohan lisää sitten! Itte en kauhasti tiedä noista kinkybileistä ja sosiaalisista käytännöistä siellä, sulla oli siis vähän niin kun treffit sovittuna sinne jo etukäteen vai? Oon miettiny, että tutustuuko siellä miten hyvin ihmisiin, ja uskaltaako porukka lähestyä tai leikittää ihan uutta ja ventovierasta tyyppiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron kyllä bileistä yleisesti myöhemmin, jahka kerkeän :)

   Olin sopinut olevani ikäänkuin eräiden tuttavieni suojeluksessa, joihin Grinch lukeutui, ja leikittämisestä oli hänen kanssaan ollut etukäteen puhetta. Mikään meidän kahden kohtaaminen se ei siis ollut, vaan oli luonteva osa muuta iltaa.

   Ei sinne mun nähdäkseni varsinaisesti voi vain pamahtaa pervojen pieksettäväksi :D Kyllä siellä täytyy omat kontaktinsa luoda aivan samoin kuin missä tahansa muussakin ympäristössä. Mulla oli onnekseni nämä tuttavat esiliinana, ja heidän kauttaan pääsin sitten tutustumaan muihin kinkyihin ja toisaalle leikitettäväksikin.

   Poista
 4. Kaunista aitoa kuvailua. Mielenkiinnolla odotan lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin, joskin enemmänkin uusia kokemuksia kuvailtavaksi :)

   Poista
 5. "Mun täytyy myöntää, etten muista selvästi kaikkea, enkä varsinkaan sitä missä järjestyksessä asiat tapahtuivat. Join yhden ainoan siiderin, ja silti olin ihan jossain kristallimetsissä." = Lasiisi laitettiin jotain ylimääräistä!

  VastaaPoista
 6. No voihan perkele, olisihan mun pitänyt heti hoksata että huumattu minut olikin! :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi joko heittää läppää tai sitten ei tiedä touhusta mitään. :D Ne on ihania aineita, joita halukas mieli saa kehon tuottamaan. <3

  VastaaPoista
 8. Kinkymaailmaan jonkin verran tutustuneena voin sanoa, että Grinch selkeästi osaa asiansa ja tuntuu erittäin luotettavalta ja asialliselta persoonalta.
  Kokemuksestasi voin sanoa, että taidat olla selkeästi alistuvaa puolta ja onneksi olkoon siitä, että sinut siihen johdatti ihminen, joka tiesi ja tietää mitä tekee :)

  VastaaPoista