Sivut

perjantai 25. syyskuuta 2015

Peppuseksiä miehelle revisited

Teksti on julkaistu WordPressin puolella 29.4.2015.
Pure mua! -blogin kaikkien aikojen suosituin teksti taitaa edelleen olla yksi sanataiteellisista mestariteoksistani nimeltä Peppuseksiä miehelle.

Kyseessä on teksti, jota olen kenties kaikkein karvaimmin katunut. Saan silloin tällöin edelleen yhteydenottoja, joissa viitataan kyseiseen tekstiin ilmeisen toiveikkaasti, mikä on perin vaivaannuttavaa. Enhän minä nyt herranjumala sitä tarkoittanut, että olisin peppureikiä vailla per se. Voinen todeta olleeni oikeassa, miehet totisesti tahtovat peppuunsa. Mikä on tietysti täysin ok, ja toivoisin edelleen, että asiaan suhtauduttaisiin, öh, avoimemmin. Tällä en suinkaan tarkoita sitä, että käytöstavat saisi työntää sinne minne ei aurinko paista.

Pepputekstistä on nyt vierähtänyt pari vuotta, ja katson tuohon puheena olevaan pisteeseen hieman toisenlaisesta pers...pektiivistä tänä päivänä. Olen asioinut enimmäkseen alistavien miesten kanssa, joista käsittääkseni useimmat pitävät peppuseksin vastaanottamista subipoikien ja homojen hommana. Niinpä ei ole tullut ristipistoja harrastettua, ja totta puhuen, omakin asenteeni on vaivihkaa ahtautunut. Tuntuu kaukaiselta ajatukselta kerta kaikkiaan, että vetelisin jotakuta miestä sträppärillä menemään. Tai että ylipäätään enää kajoaisin miehen epäpyhimpään.

Toisaalta se, että se olisi minulle nyt vaikeaa, luo aivan uusia mahdollisuuksia. Voin vallan hyvin visioida tilanteen, jossa minut komennetaan tuottamaan nautintoa sillä tavalla. Se tuntuisi juuri sopivalla tavalla nololta nyt. Että minut käskettäisiin nuolemaan ja koskemaan sieltä... Ei, en edelleenkään etsi vapaaehtoisia, kunhan makustelen.

Mutta miksi se on minun päässäni noloutunut, kun asia aiemmin oli minulle niin neutraali? Miksi BDSM-piireissä miehen anaali on aina alistuva?  Kuten vaniljaelämässäni ehdin toteamaan, useimmille miehille pepun stimulointi joka tapauksessa tuottaa voimakasta mielihyvää. Millä tavalla pepun nuoleminen tai muilla tavoin leikittäminen on eri tapa tuottaa herralleen nautintoa kuin ottaa tältä parhaan taitonsa mukaan suihin? Älkää nyt vain edes esittäkö, että se on se penetraatio..! Sehän olisi suorastaan telaketjufeministisparanoidista ja koko lailla typerää.

Oli syy mikä hyvänsä, näin näyttää olevan näppylät: Jos anaaliseksin vastaanottaminen ei ole homoa, niin on se nyt ainakin piikapoikien puuhaa, kuiskii kollektiivi kyräillen. Ja minä onneton olen niellyt tuon onnettoman aatoksen ulosteen! Ei niin, ettäkö kokisin mitään menettäneeni ilman anaalistimulaation antamista, mutta havaitsemani asenteellinen muutos itsessäni on nähdäkseni negatiivinen.

Eiköhän tuoda äijien aukot uudelleen kahvipöytäkeskusteluihin. Mitä mieltä te olette, tykkäättekö ottaa tai antaa, vai onko ajatus täysin vastenmielinen? Liittyykö siihen teillä mitään seksuaalista hierarkiaa, vai onko se tasa-arvoinen tapa tuottaa toiselle nautintoa? Nolottaako teitä myöntää, että anaaliaktiviteetteja tulee harrastettua näin(kin) päin?

Mikki on avoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti